Вітаємо з Міжнародним Днем Дитячого Телебачення!

Вітаємо з Міжнародним Днем Дитячого Телебачення!

Міжнародний день дитячого телебачення і радіомовлення щорічно відзначається за ініціативою UNICEF в першу неділю березня .

Робити розважальні програми для наймолодших глядачів почали давно, в 50-х роках XX століття в США. А ось Міжнародний день дитячого телебачення і радіомовлення з'явився тільки в 1991 році.

Спочатку свято мало соціальну спрямованість: привертав увагу всього світу до проблеми порушення прав дітей і молоді. Згодом його значення розширилося. Дитячий фонд Організації Об'єднаних Націй (UNICEF) закликав телевізійників і радійників налаштуватися на дитячу хвилю і створювати для дітвори цікаві, якісні програми.

Кожну першу неділю березня батьки не мають право відганяти дітей від радіоприймачів і телевізорів, адже саме для юних слухачів і глядачів цілий день показують мультики, дитячі фільми, крутять в ефірі музику та інші розважальні передачі. Але це ще не все. Хлопчики та дівчатка, які в майбутньому мріють присвятити своє життя роботі в ЗМІ, можуть спробувати себе в ролі ведучих, дикторів, репортерів, операторів і монтажерів, поділитися своїми мріями та планами з усім світом.

Тож сідайте зручніше та насолоджуйтеся якісним телебаченням за найнижчими цінами від ОКІНЕТ 

"ОКІНЕТ — Твій Інтернет!"