OKINET DC UPS з АКБ

OKINET  DC UPS з АКБ

Більшість користувачів інтернету вважають «якщо немає електрики в будинку чи офісі — обладнання провайдера теж не працює». Дане судження є хибним, адже у роботі нашої мережі ми використовуємо найсучаснішу технологію PON (оптоволоконне підключення) однією з переваг якої є її безперебійність (за рахунок резервного живлення на вузлах зв'язку) під час відключення центрального електропостачання.

Тобто, якщо у помешканні/квартирі/офісі відсутнє центральне електропостачання, інтернет по оптичному кабелю все одно надходить. Щоб продовжити користуватися швидкісним інтернетом потрібно лише забезпечити безперебійне живлення Вашого мережевого обладнання у помешканні (абонентський термінал, роутер та інше).

Для забезпечення безперебійного живлення мережевого обладнання Ви можете використовувати дизельний/бензиновий генератор або придбати у нас Блок Безперебійного Живлення з акумулятором і на тривалий час забути, що таке перебої з інтернетом через відключення електроенергії.

В момент зникнення центрального електропостачання даний гаджет автоматично переключиться на роботу від акумулятора, а Ваш абонентський термінал (ONU) та роутер продовжать роботу без перебоїв. Працюючи онлайн Ви навіть не помітите цього короткого перемикання живлення.

OKINET  DC UPS з АКБ

OKINET  DC UPS з АКБ

Фото є показовим варіантом схеми підключення


Блок безперебійного живлення 12В 2000mA та АКБ (можна змінювати залежно від ваших потреб)

Для консультації технічної можливості підключення ББЖ та замовлення телефонуйте на номер гарячої лінії 063 073 16 43.

 

Розрахунковий час роботи від акумулятора, год.
Розрахунок

 

*Рекомендується використовувати свинцево-кислотні акумулятори SLA (VRLA) AGM та GEL типів.

Якщо Ви не маєте акумулятора, який відповідає характеристикам UPS OKINET можете придбати у нас на 12V з потужністю 5Ah/ 7Ah, 9Ah або 12Ah.